1173 Budapest, Flamingó köz 15/B.
Telefon : +36-1-258-33-63, Telefax: +36-1-257-04-86 e-mail: mondotradekft@gmail.com


Cégünk minőségpolitikája:

A MONDO-TRADE KFT 2000-ben vezette be az ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszert, melyet az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeivel kiegészítettünk. A rendszer bevezetésére szükség volt vevőink elégedettségének növelésére, és eredményességünk fokozására.

Munkatársaink a rendszer bevezetése óta folyamatosan ügyelnek munkájuk színvonalának emelésére, és a rendszer előírásainak minél magasabb szintű betartására. Az elmúlt években elért eredményeink azt mutatják, hogy cégünk egyre gazdaságosabban és versenyképesebben működik. Elsődleges célunk volt eddig, és fő szempontunk marad ezután is a vevői elégedettség egyre magasabb szintre való emelése.

Eljárásunkat nem változtattuk meg, de sokkal jobban figyelünk a munkavégzés részleteire, és törekedünk a megelőző tevékenységek folyamatosságára. Alvállalkozóinktól szintén megköveteljük az előírások betartását, és minősítésüknél szigorúbban járunk el. Vevőinktől kedvező visszajelzéseket kapunk, ami további bizonyítéka annak, hogy Partnereink belénk vetett bizalma szilárd.

Természetesen munkánk színvonalát, munkatársaink képzését, szakmai és emberi tulajdonságait, a rendszer szabályainak betartását az elsődleges szempontnak tartjuk továbbra is.

A Társaság felső vezetése elkötelezte magát az MSZ EN ISO 9001:2009 rendszer követelményei mellett, és ezt mind dolgozóinktól, mind alvállalkozóinktól megköveteljük.

2008-tól fokozottabb figyelmet fordítunk a környezetvédelemre is. Elkötelezettek vagyunk a környezettudatos magatartás mellett, és ezt minden dolgozónktól megköveteljük.
 
pdf.png
 
  
szallitm_bizt1.jpg szallitm_bizt2.jpg szallitm_bizt3.jpg
Copyright © 2005. Mondo-Trade Kft.